Çarşamba

Facebook, Ses Stüdyosu WaveGroup'u Satın Aldı

Ses üretim fabrikası olarak adlandırabileceğimiz WaveGroup, bugüne kada birçok farklı mobil uygulaması ve donanım için ses üretmesinin yanı sıra, Guitar Hero,Dance Dance Revolution gibi oyunların ses prodüksiyonlarında yer almış. Bugüne kadar başarılı işlere imzasını atan şirket, bundan sonra Facebook için çalışacak. Bu arada şunu da belirtelim, FacebookMessenger SlingShot ve Instagram gibi uygulamaların sesleri için WaveGroup'la daha önceden çalışmalarda bulunmuş. (sonra da bunlar iş yapar deyip satın almışlar)


WaveGroup, son olarak iOS için üretilen Star Wars: Commander isimli oyunun sesleri üzerine çalışmış. Ayrıca Jawbone ile bir çalışmaya imza atanWaveGroup, bluetooth kulaklık modeli Era için bazı sesler yaratmış.



Facebook, farklı uygulamalarla karşımıza çıkmaya devam edecek gibi görünüyor. Son olarak piyasaya çıkan Hyperlapse'yi buna örnek olarak gösterebiliriz. Mobil platformlarda farklı uygulamalar çıkartmayı seven Facebooknative uygulamalarının seslerini üretmesi için WaveGroup'u satın alması son derece mantıklı bir hareket. 

Facebook'un şirketi ne kadara satın aldığı henüz medyaya yansımadı.

yazı alıntıdır.(webtekno.com)
bu yazıyı sosyal medyada paylaşın

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz'da argo kelimeler kullanmayınız...

kafa topu süper lig çıktı..

kafa topu süper lig çıktı..
Dvadi.Com'un ve İgrodel.net'in yaptığı kafa topu:süper lig yayınlandı.
karmakarışıkk.