Pazar

Almanya'da Sahte Nvidia Ekran Kartı Kullanıldığı Ortaya Çıktı!

Orijinal olmayan donanım denildiğinde akla ilk Çin malları gelir. Fakat bu durum Asya'dan Avrupa'ya sıçramış durumda. Nvidia  tarafında yaşanan skandal olayın doğruluğu konusunda bazı soru işaretleri olsa da haber tüm dünya basınına yayılmış durumda.
 Point of Wiev isimli firmaya ait olduğu belirtilen ve Zotac kutusuyla sergilenen GeForce GTX 660 isimli ekran kartının sahte olduğu ortaya çıktı. İşin ilginç olan kısmı, BIOS seviyesinde manipule edilebilen ekran kartı, Nvidia sürücülerinde GTX 660 gibi görünüyor olması.

Sahte olan ürün, gerçeğinden 4 kat daha yavaş!

Point of Wiev tarafından yapılan açıklamada, ürünün kendi gamında olan bir çözüm olmadığını duyurdu.144 paralel işlem birimine ve DDR3 belleğe sahip olduğu anlaşılan ekran kartı, kompakt bir yapıya sahip.3DMark testinde 949 puan alan GeForce GTX 660'tan 4 kat daha yavaş olduğu ortaya çıkan ekran kartı için satış kanalları, kullanıcılar tarafından bu sorunun fark edilmesi durumunda para iadesi yapılacağını açıklanırken, Nvidia'nın bu olaylar karşısında sessiz kalması şaşkınlık yarattı. 

Bize kalırsa bu olayın faillerinin Nvidia tarafından bulunup bir açıklama yapılması gerekiyor. Sizce de öyle değil mi?


yazı alıntıdır(webtekno.com)
bu yazıyı sosyal medyada paylaşın

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz'da argo kelimeler kullanmayınız...

kafa topu süper lig çıktı..

kafa topu süper lig çıktı..
Dvadi.Com'un ve İgrodel.net'in yaptığı kafa topu:süper lig yayınlandı.
karmakarışıkk.