Perşembe

Metal Çerçeveli ve QHD Ekranlı Galaxy Note 4 Tanıtıldı

Note tutkunlarının merakla beklediği Samsung Galaxy Note 4, nihayet Unpacked etkinliğinde tanıtıldı.Note 3'ten yüksek satış rakamlarına ulaşan Güney Koreli şirket, Galaxy Note 4 ile çıtayı bir adım daha yukarı çıkarmak istiyor.




Daha önceki iddialarda da söylendiği gibi Galaxy Note 4Galaxy Alpha'da yer alan metal bir çerçeveye sahip. Mobil cihazlarında uzun zamandır plastik malzemeyi seçen Samsung, görülen o ki bu inadından vazgeçiyor. (ağırlığını arttırsa da kesinlikle metal olmalıydı zaten) Fakat cihazın arka kısmında plastik malzemenin kullanıldığını da ekleyelim. 2.5D ekran ve 4 farklı renk seçeneği ile birlikte gelen telefonda2560x1440 çözünürlüklü 5.7 inçlik ekran, sekiz çekirdekli işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza bulunuyor. MicroSD ile hafızasını daha da arttırabileceğiniz ürünün bataryası 3200mAh gücünde. 



İşlemci olarak iki farklı modelle gelen Galaxy Note 4, birinci modelinde Samsung'un kendi geliştirmiş olduğu 64-bit sekiz çekirdekli Exynos 5433 işlemcisi yer alıyor. Dört çekirdeği 1.9 GHz hızında çalışırken diğer dört çekirdeği de 1.3 GHz hızında çalışıyor. İkinci modeli ise 2.7 GHz hızında. 4 çekirdekli Snapdragon 805 işlemcisi ve 600 Mhz hızında çalışan Andreno 420 grafik işlemcisi yer alıyor.



Arka kamerası OIS destekli 16 MP ve bu kamera ile 4K video kaydı yapılabiliyor. Ön kamerası 3.7 MP ve geniş selfie modu sayesinde 120 derecelik fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Samsung'tan yapılan açıklamaya göre Note 4'teki basınç oranı, Note 3'e göre iki kat daha fazla, dolayısıyla stylus'ın kullanımı çok daha rahat. Galaxy S5'teki kalp ritmi ve parmak izi sensörlerine sahip olan Note 4, beklendiği gibi KitKat 4.4 ile geliyor. 8.3 mm kalınlığında olan Galaxy Note 4Note 3'e göre çok daha ince bir tasarıma sahip.



SamsungS Pen'in tasarımını bir seviye arttırmış. Galaxy Note 4'ün yanı sıra tabletlerinde de kullanılabilen bu kalemin ucunu değiştirerek sevdiğiniz doğal kalem hissini yaşayabiliyorsunuz. Kalemin lüks görüntüsü, özel deri kutular ile tamamlanıyor.



Swarovski kaplı kılıfları kullanarak, telefonunuzun estetik olarak çok daha hoş görünmesini sağlayabilirsiniz. Gümüş ve parlak bir altın rengiyle sunulan kılıfların fiyatı henüz açıklanmasa da pek ucuz olmayacağıını tahmin etmek güç değil. 

Note 4 aksesuarları arasında View Cover, Flip Wallet, S View Wallet ve LED Cover adlı farklı işlevlere sahip kılıf ve kapaklar bulunuyor.
yazı alıntıdır.(webtekno.com)
bu yazıyı sosyal medyada paylaşın

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz'da argo kelimeler kullanmayınız...

kafa topu süper lig çıktı..

kafa topu süper lig çıktı..
Dvadi.Com'un ve İgrodel.net'in yaptığı kafa topu:süper lig yayınlandı.
karmakarışıkk.