Perşembe

Windows 9'un Fiyatı Ne Olacak?

Windows 9'un Fiyatı Ne Olacak?
Sızıntı gelen haberlere göre 
Rus WzorWindows 9 ya ücretsiz olarak ya da kullanıcılarına bazı özel teklifler sunacak. Wzor'un iddiasına göre Windows 8'in OEM sürümünü satın alan kullanıcılar, Windows'a 20 dolarkarşılığında sahip olabilecekler. XP kullanımının istenilen seviyeye düşmemesi nedeniyle MicrosoftXP kullanıcılarına Windows 9 'a geçmeleri için çok özel bir teklif sunacak. (sizce Windows 7/8/9 işletim sistemleri varken, XP kullanımı hala neden düşmedi?)


Habere göre MicrosoftWindows 9 Pro OEM'in test sürümünü yayınlamayacak. Ayrıca dev şirketin Windows RT'yi bırakmayacağı ve şu sıralar Windows 9 RT'nin test yapılarının denetlendiği söyleniyor. Windows 9 RT, şu an için duyurulmayan Surface 3'te (tablet) kullanılacak.

Windows 9'un özellikleri

WzorWindows 9'un yeni özelliklerinden bahsetti. Söylentilere göre bu işletim sistemiyle birlikte Ultra HD TV'ler için 3D mod desteği sunulacak, buluta veri yükleme ve buluttan geri yüklemeyi destekleyecek. Bunların yanı sıra Microsoft'un sistem yedeklerini bulutta sanallaştırmaya izin verecek bir işlev geliştirdiği de gelen haberler arasında.
yazı alıntıdır.(webtekno.com)
bu yazıyı sosyal medyada paylaşın

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz'da argo kelimeler kullanmayınız...

kafa topu süper lig çıktı..

kafa topu süper lig çıktı..
Dvadi.Com'un ve İgrodel.net'in yaptığı kafa topu:süper lig yayınlandı.
karmakarışıkk.