Çarşamba

Instagram, Hyperlapse Uygulamasını Tanıttı

Instagram, 4 yıl sonra ayrı bir uygulama olarak çıkardığı, kullanıcıların time lapse (time lapse, özel bir video çekme tekniğidir. belgesellerde bu tekniğe oldukça fazla rastlarız)  tarzında videolar çekip paylaşmasını sağlayacak olanHyperlapse uygulamasını tanıttı.


Kullanıcılar bu program ile 1x ile 12x hızlar arasında, time lapse türünde videolar üretebilecekler. Hyperlapse özelliği sayesinde kullanıcılar görsel stabilizasyonu da sağlıyor olacak. Videoyu çekerken titreme sonucu kötü görüntüler stabilizasyon sayesinde yok edilecek. Bu özellik,Instagram'a gelen video özelliği ile kullanıcılarla buluşmuştu.

Instagramtime lapse özelliğini iOS 8'in kamerasına gelecek standart özelliklerden birisi olacağını önceden duyurmuştu. Hyperlapse'nin henüz iOS 8 piyasaya çıkmadan iOS 8 tarafından desteklenebilecek uygulamayı çıkartması, kullanıcılarının gözünde artı puan almasıın sağlamıştı. (leb demeden Çorum gibi bi'şey olmuş) Ayrıca iOS 8 ile çekilen time lapse videoların, Hyperlapse üzerinden paylaşılmaya başlaması bekleniyor.
 

Şimdilik sadece iOS

HyperlapseInstagram'ın kullanıcı altyapısını kullanarak ekstra kullanıcı oluşturmayacak. YaniHyperlapse'a Instagram hesabınızla giriş yapabilecek ve aynı zamanda time lapse videolar çekebileceksiniz. AppStore'da yerini alan uygulamaya buradan erişebilirsiniz. Uygulama şimdilik sadeceiOS platformu için yayında olacak. Bu durumun Android kullanıcılarının tepkisini çekeceği kuşkusuz, fakat yakın zamanda Hyperlapse'nin Android için de piyasaya çıkarılacağını düşünüyoruz.

yazı alıntıdır.
bu yazıyı sosyal medyada paylaşın

0 yorum:

Yorum Gönder

yorumunuz'da argo kelimeler kullanmayınız...

kafa topu süper lig çıktı..

kafa topu süper lig çıktı..
Dvadi.Com'un ve İgrodel.net'in yaptığı kafa topu:süper lig yayınlandı.
karmakarışıkk.